Her şey enerjidir, her şey frekanstır; ne kadar yüksekse o kadar sağlıklıyız.
Bir gıdanın mineral madde ve iz elementler açısından zenginliğinin önemli bir ölçüsü de elektrik iletkenlik katsayısıdır (electricity conductivity). Örneğin; bu katsayı balın cinsini ve kalitesini belirlemede baş vurulan önemli bir kriterdir.
Bolu’da 1700 m. rakımda, “Baldan Öte Bal” Projemiz ile ev ekonomisi ölçeğinde, amatör ruhla, bu bala özgü 2-3 aylık üretim sezonunda, talebe göre çok kısıtlı miktarda bal üretebildik. Bu Antik Komplex Baldaki mineral madde ve iz elementlerin oranı çiçek ballarına göre yaklaşık 10 kat daha fazla olup; 1.19 mS/cm civarındadır. Bu katsayı normal çiçek ballarının 10 katı civarındadır. Bir besindeki
Yüksek elektrik iletkenliği; yüksek enzim ve yüksek vitamin düzeyleri ile birleşince vücut hücrelerinde olağan üstü bir anyon ve katyon transferi oluşmakta, hücre içi ve hücreler arası iletişim gücü yükselmekte ve her anlamda canlanmanın göstergesi olarak hücre frekans düzeyi artmaktadır.
Türkiye’nin Bolu ilinde 1700 m. yükseklikte özel bir bitki örtüsünün ve iklimin bulunduğu alanda ürettiğimiz Antik Komplex Ham Balın faydaları aşağıda özetlenmiştir. Bu bal hakkında daha fazla bilgi almak ve tedarik etmek için Eng Dr. Şahin Kesikminare’nin +90 555 3182428 no.lu telefonuna whats up mesajı atınız.



FİLTRE EDİLMEMİŞ ANTİK KOMPLEX DOĞAL HAM BALIN 10 ÖNEMLİ FADASI:
10 gramında 700.000 ve üstü polen olan filtre edilmemiş, doğal ham balın (ısıtılmamış ve pastörize edilmemiş) en önemli faydaları:
1. Beyaz kan hücrelerinin (kandaki lökosit sayısı) ve nötrofil sayısını arttırarak bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücut virüslere, bakterilere, organ hasarlarına ve allerjenlere karşı daha iyi savaşır.
2. Vücutta meletonin salgı düzeyini arttırarak kronik uykusuzlukta hem uykunun başlamasını sağlar hem de kaliteli bir uyku sunar.
3. İçlerinde bulunan hidrojen peroksit sayesinde vücutta yara, bere, yanık veya başka enfekte olmuş bir yer varsa bal iyi bir antibiyotik merhemdir. Bu bal aynı zamanda mantar hastalıklarına karşı da faydalıdır. Cilt güzellik maskelerinde etkilidir. Sivilcelere karşı kullanılır.
4. Şeker hastaları yiyebilir. Bu ballardaki şekerler (glukoz ve fruktoz) sukroz (çay şekeri) gibi hızlı sindirilemezler; glisemik endeksleri düşüktür. Bu sebeple bir insülin krizine sebep olmazlar. İçlerindeki yüksek oranda bulunan manganezin de[quads id=1] etkisi ile şeker hastaları bu balları tüketebilirler.
5. Zayıflamak için ketojenik diyet yapanlar bu ballardan yararlanarak enerji için karbonhidrat ihtiyaçlarını emin bir kaynaktan alabilirler.
6. Güçlü bir antioksidant olduklarından yaşlanma sürecini yavaşlatırlar. Kalp ve kanser gibi kronik hastalıkların tedavisinde, LDL kolestrolün düşürülmesinde vücuttaki serbest radikalleri önleyerek yararlı olurlar.
7. KOAH, zaturriye ve covid-19 başta olmak üzere boğaz ve akciğer enfeksiyonlarına iyi gelir. Bunun için kullanılan Dextromethorphan kadar etkilidir. Öksürük gibi solunum yolları rahatsızlıklarında yararlıdırlar; iyi bir balgam söktürücüdürler.
8. Elektrik iletim katsayıları çok yüksektir; sinir sistemini güçlendirirler. Sindirim sistemi ve sinir sistemini dengeleyici ve kuvvetlendirici etkileri vardır. Mide ülserlerinin başlıca nedeni olan Helicobacter Pylori bakterisine karşı etkilidirler. Prebiyotik özellik taşırlar; genel sağlığımızı desteklerler, sindirimi kolaylaştıran iyi bakterilerin gelişmesine sebep olurlar.
9. Kanser tedavisine önemli düzeyde destek verir. Hücrelerin yenilenmesinde önemli rolleri vardır. Uyuyan hücreleri canlandırır ve kök hücre gelişimini teşvik ederler.
10. Bitkilerden aldıkları besin maddeleri dolayısiyle, bu maddelerin bitkilere faydalarını insanlara taşırlar; örneğin; ultraviole ışınlarından ve hastalıklardan korurlar.
ANTİK KOMPLEX BAL NASIL KULLANILABİLİR?
Bolu’ da özel olarak ürettiğimiz Antik Komplex Balın kullanımı ile ilgili siz değerli dostlarımdan gelen bazı soruları burada cevaplayarak genel bir cevap vermek istiyorum.
Ciltte hücre yenileme, cilt lekelerini giderme, sivilce, akne vb. cilt rahatsızlıklarından kurtulma, doğum çatlaklarını giderme, yara tedavisi ve saç dökülmesini önleme gibi harici kullanımlar dışında ne için ve nasıl kullabilirsiniz? İşte cevabı:
1. Uykusuzluk çekenler akşam yatmadan 2 saat önce;
2 şeker hastaları, kalp damar rahatsızlığı olanlar, zihinsel sorunları olanlar, öğrenme zorluğu çekenler, stres yaşayanlar, unutkanlık çekenler, yaşlanmaya karşı kullanacaklar, romatizması olanlar, bağışıklık baskılayıcı ilaç alan kanser hastaları, virütik rahatsızlıklar ve kovit-19 hastaları, damar sertliği, yüksek kolestrolü olanlar, kalp krizi riski olanlar, kanda yüksek LDL kolestolü olanlar, katarakt ve göz rahatsızlıkları olanlar, insilün direnci ve diyabet hastaları, allerji, astım ve saman nezlesi olanlar, prostat, mesane ve yumurtalık iltihabı olanlar, dermatit, foto-sensivite, ciltte iltihap ve yarası olanlar (İL-8 ve TNF’ye karşı anti-stokin olarak) dahil cilt hastalığı olanlar, güç ve dayanıklılığını arttırmak isteyenler, yorgunluk çekenler, kanser riski ve hastası olanlar (EGFR-böbreklerin süzme kapatesini veya östrojen reseptör modülasyonununu desteklemek için) öğlen ve akşam yemeklerinden 2 saat önce;
3. mide ülseri ve gut hastası olanlar, allerji (öksürük, sulanmış göz, burun akıntısı, şişkin dudak, dilde şişme) olanlar, yemeklerden 30 dk önce;
4. hazımsızlık çekenler yemeklerden 30 dk sonra
1 tatlı kaşığı ile 1 yemek kaşığı arasında durumlarının ciddiyetine göre kullanabilirler.
Değerli dostlarımın şifalanmasına vesile olabiliyorsam ne mutlu bana.

Hollanda’dan gelerek Yaşlılık Karşıtı Programa katılan bir hanım misafirimizin program sonrası halini kendisinden aldığımız özel izinle paylaşıyoruz
; çoktan emekli ve 4 torun sahibidir



Mucella Oral, Gül Kocer ve 39 diğer kişi
17 Yorum
1 Paylaşım



Antik Komplex Bal ile ilgili Facebook sayfamızda (kesikmianre sahin) paylaşılan yorumlardan bazıları aşağıda verilmiştir :
1. Sedef için Antik Komplex Balın kılcal damar patlamasında 1 haftalık iyileştirici etkisi (resim ile gösterilmiştir)
2.
Birçok ilimizde sağlık müdürlüğü de yapmış değerli doktor arkadaşım Bestami Bey ile yaptığımız değerlendirmeyi Antik Komplex Balı kullanan dostlarıma bilgi amacıyla aynen aktarıyorum. Tüm dostlarıma muhteşem bir pazar günü diliyorum

[10/10 17:05] Dr Bestami Üte: Fitoterapi eğitiminde quercetin glikozidlerinin üriner sistem taş oluşmasını engellediği etkisi var şeklinde bilgi verildi
[10/10 17:12] Dr Bestami Üte: Ölmez çiçek (helichrysum platicum) de quercetin bakımından zengin bir bitki imiş ve ilaç endüstrisinde kullanılıyormuş.
[10/10 21:47] Şahin Kesikminare: Çok teşekkür ediyorum Dr. Bestami Hocam. Antik Kompex Bal quercitin ve oligosakkarit zincir/lifli glikoz içeryor. Bunun çay şekeri-monosakkaritten farkı, basit şeker gibi midede ve ince bağırsakt değil kolonda sindirilmesi. Böylece probiyotik şeker grubuna giriyor. Bu sebeplede her türlü mide bağırsak sorunlarının tedavisinde önemli bir rol oynuyor. Böbrek sağlığına nefronları güçlendirip kılcal damarları açarak büyük katkıda bulunduğunu yazmıştım. Antik Komplex Balın lifli yapıda bir quersetinglukokozit özellik taşıması Böbreklerde taş/kist oluşumunu engellemesi açısından etkisini daha da yükseltecektir. Verdiğiniz bu ilave bilgi de buradaki dostlarım için önemli. Tekrar teşekkür ediyorum.
[10/10 21:49] Şahin Kesikminare: Antik Komplex Bal yüksek anti-enfematuar etkisiyle de böbrek sağlığı için ayrı bir önem taşıyor…
[10/10 22:42] Dr Bestami Üte: Böbreklerde nefronları güçlendirip kılcal damarları açmakla coronavirüsün böbrek tutulumunda da önemli bir silah olacaktır. Son yayınlar covid 19 ds böbrek ve kalp tutulumunun akciğerden daha ön planda olduğundan bahsediyor.
[10/10 23:14] Şahin Kesikminare: Haklısınız Hocam. Gerçekten de durum öyle.
TC Ihsan Taş, Mucella Oral ve 40 diğer kişi
11 Yorum
1 Paylaşım
3.
Semra Aydın-İzmir
“Şahin Hocam, bende bu konuda teşekkürü bir borç bilirim.Balınız sayesinde-yıllardır rahatsız olan- hem midem hem barsaklarım hiç olmadığı kadar rahat etti.Ne iyi ettinizde bizi – ayetteki gibi şifa kaynağı olan- bu balla tanıştırdınız.Çok çok tşkler.””
4.
Hocam bu bal hakikaten şifa kaynağı geceleri midemde feflüden dolayı yanma oluyordu yatarken 1 kaşık yiyorum hiç bir şey kalmıyor rahat uyuyorum çok şükür bir tecrübe sahibi oldum bul bal ile tanışarak sayenizde çok samimi söylüyorum şimdiye kadar yedigim balların bal olmadığını anlamış oldum size tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum Allah saglikli sihhatli ömür versin inşallah hayırlı cumalar hocam
Çok teşekkür ediyorum Cevat Ustam. Balın gerçek gücü, tüm yaratılışlarda olduğu gibi yüksek frekansının bir yansımasıdır. Antik Komplex Bal 10 kat daha yüksek frekansa – 10 kat daha yüksek mineral madde çeşitliliğine -yüksek elektrik iletkenliğine ve 3 kat daha fazla enzim gücüne sahip bir baldır. Mide ve bağırsaklarımız beynimizde paralel çalışır. İyi bir bağırsak sağlığı iyi bir kan dolaşımı, böbrek ve karaciğer sağlığı demektir. Temiz vücut, temiz düşünce, temiz su demektir. Bağırsaklarınız sağlıksız ise vücudunuz zehirlenme sürecindedir, tümördür, migrendir. Beyniniz kontrolünüz dışında çalışmaya başlar; İyi bir beyin sağlığı tüm organlar için olmazsa olmazdır. Balla gelen sağlık ve mutluluğunuz daim olsun.
Sağlığın Not Defteri 

6.
Antik Komplex Bal kullanan şeker hastası dostlarım, bu balın şeker düzeylerinin normalleşmesine yardımcı olduğunu ve ayak altlarındaki yanmanın hafiflediğini belirtmektedir.
7.
Sevgili dostum , ben de aynı sıkıntıdan dolayı antik balı , bir şifa verici ilaç olarak kullanıyorum. Ayak altı yanmalarım bitti. Teşekkürler.
8.
Niğde’den Şermin Hanım:
” Sayın hocam.merhaba
Öncelikle tüm kalbimle en samimi ve minnet duygularımla teşekkür ederim.iyi ki varsinz..
Çok özel balinizi tuketiyoruz.arkasinda her aşamasında büyük bir emek var .emeği geçen herkese minnet duyuyorum
Benim 14 yaş kizim da bağırsak tembelliği var..çok ürün denedim yollar denedim.malesef bir iyileşme sağlayamadık..Bal dan sonra günde iki kez çıkmaya başladı..Bağırsaklarımiz ikinci beyin..çok önemli bu durum benim çok kotu etkiliyordu..ve bu durumu yaşayan çok insan var.Biliyorum..Herkesin kullanmasınım şiddetle tavsiye ediyorum..çocuğun enerjisinde değişti..rengi daha canlı .hareketli..bal bizi mutlu etti.şifa oldu..
Başta şahin hocam olmak üzere ne kadar teşekkür etsem.azdir..minnet duyuyorum.dua ediyorum.Allah ilminizi.gucunuzu artırsin..çok yaşayin

10.
“[26/9 08:27] Akdeniz Univ. Günaydınlar
[26/9 08:27] Akdeniz Univ ….
: Bu bal değil mucize bir tat çok teşekkürler
[26/9 08:27] Akdeniz Univ. …… : Sizde covid olmamak için inş en kısa zamanda bunları deneyeceksiniz.”
11.
Abi boğazlarımda bazen tahriş oluyor sesim kısılıyor ama bal yediğim zaman inanılmaz faydası oluyor, kesinlikle tüketilmeli
12.
“Balı C….. Hocam da beğenmiş”
13.
“Fiko Şahinden aldığımız bal anneme bayağı iyi geldi. Diyorki şahinde bir tane daha varsa müberraya yollasın.Yani bizdeki müberranın balı bize kalsın.
Varsa tabi.”
14.
Çok Teşekkür ederim Dostum. Mehmet ERKAN Alb. ile yazışmanızı gördüm. Bir kez daha seni taktir ettim. Oğluma yazılarınızı okudum. Daha öncede yazılarınızı okumuş olması ve benim hakkınızdaki görüşlerimi paylaştığım için size çok teşekkür etti. Hocaları ile iletişimde edindiği bilgiler ile örtüştüğünü söylüyor. Normalleşme sürecine girmiş olup, Halsizlik nedeniyle evinde istirahat ediyor. Kadim Dost İlgilenmek suretiyle göstermiş olduğunuz halisane davranışa tüm kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Telefon meselesine gelince çok acil durumlar dışında kullanamıyorum. İşitme kaybım var net duyamıyor ve söylenilenleri tam anlayamıyorum. Yoksa siz< ve sizin gibi dostlarımın sesini duymuş olmak ilaç gibi geliyor. bu hasreti yüz yüze sohbet ederek gidermeye çalışıyorum. Yolun ANKARA ya düştüğünde ararsan sevinirim. Baki selamlar..
15.
Değerli hocam,
Daha önceki paylaşımlarınızda sözünü ettiğiniz “Ankaradaki korona virüs mağduru kızımız”ızın dedesiyim.Bademcik rahatsızlığı nedeniyle gidilen hastanede,tat ve koku kaybını fark eden doktorun dikkati sayesinde istenilen testin pozitif çıkması sonucunda kızımız evde annesi ile birlikte karantinaya alındı..Yetkililer tarafından,yaşı18 den küçük olduğundan hiçbir ilaç vs verilmeden,sadece evde kalması,ani bir gelişme olursa ancak o zaman hastaneye sevk edilebileceği bildirildi.Biz Ankara dışında olduğumuzdan,olayları sadece uzaktan izlemek,tavsiyelerde bulunmakla yetiniyorduk.Aklıma birden eski ama hiç eksimeyen bir dostum olarak sizi aramak ve fikrinizi almak geldi.Kendimiz için aldığımız Antik Komplex Balın yararlı olacağını biliyordum,aslında onu teyiden soracaktım.Ama siz,sadece balı önermekle yetinmediniz,ilaçlar tavsiye ettiniz,yetmedi o günden başlayarak torunumuzu nerdeyse hergün arayarak gidişatı kontrol ettiniz,moral verdiniz.Şükürler olsun,bu gün 15. gün ve torunumuz tamamen sağlığına kavuştuğu gibi anneside bu süreci herhangibir rahatsızlığa uğramadan geçirdi.Hocam,kendimizinde kullandığı Antik Komplex Balı bu vesile ile herkese şiddetle tavsiye ederken,böyle bir ürünü insanlığa armağan ettiğiniz için size teşekkür ediyorum.Özellikle de,yavrumuzun sağlığına kavuşmasındaki olağanüstü gayret ve destekleriniz için aile adına şükranlarımı sunuyorum.Sağolun varolun…
16.
Ayla Hanım :”Balım geldi Çok teşekkür ederim Ücreti gönder mek için İban numarasını yazarmısımız Selam lar”
Deniz Bey : “İyi aksamlar hocam, hocam bal geldi cok teşekkür ediyorum gerçekten çok güzel emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ödemeyi nereye yapacagız bilgilendirirseniz ödemeyi yapıyım? hocam iyi akşamlar”
17.

Hatice Taş, TC Ihsan Taş ve 53 diğer kişi
10 Yorum
1 Paylaşım
Beğen
Yorum Yap
Paylaş
Beğen
Yorum Yap
Paylaş
Yorumlar
4 diğer yorumu gör
Beğen
Yorum Yap
Paylaş