KANSER TEDAVİSİNDE YAN ETKİSİ OLMAYAN HİPERTERMİ YÖNTEMİ NEDİR?/ WHAT IS CANCER TREATMENT WITH HYPERTHERMY WITHOUT SIDE EFFECTS?

HİPERTERMİ (YÜKSEK ATEŞ) TEDAVİSİ KANSERİ İYİLEŞTİRİYOR.

YÜKSEK ATEŞ TEDAVİSİNİN YAN ETKİSİ DE YOK!

Kemoterapi ve radyo terapi kanser tedavisinde geleneksel bir yoldur. Bunlardan farklı olarak ancak onlar gibi yan etkisi olmayan kanser tedavisi nasıl yapılmaktadır?

Hastalanınca vücut ısısı yükselmekte ve mikroplarla savaş başlamaktadır. Almanya’da Dr. Robert Görter kendisine konulan 4. Aşama testis kanseri teşhisini duyduğunda tıp fakültesini henüz bitirmiş ve 3 aylık ömrü kaldığı söylenmişti.

Alman Dr. Görter, güçlü bir umudu ve pozitif hayat sevincini tedavisinin merkezine koyarak vücut ısısını yükseltmeye dayalı bir kanser tedavisini kendisine uygulamaya karar verdi ve 1 yıl içinde kanserden kurtuldu. Bu olaydan sonra Almanya’da Köln Tıp Merkezini kurarak hipertermi (yüksek vücut ısısı) temelli kanser tedavisinin öncülüğünü yapmaktadır.

Hastalık durumunda vücut ısısı yükseldikçe bağışıklık hücreleri sayısı hızla artmaya başlar. Hafif bir ateşte dahi mevcut bağışıklık hücre sayısı 2’ye  katlanır.

Çocukların çeşitli hastalıklarında ateş yükselmesi olağandır. Yükselen bu ateşler aslında çocuğun bağışıklık sistemini güçlendirerek gelecek kanser dahil birçok hastalığı yenmesine yarayacaktır.

Kanser hastaları ise ateşlenmeyi bırakın hep el ve ayakları başta olmak üzere, üşüdüklerinden bahsederler. Ateşleri genellikle 36,5 derecenin altındadır. Bu hastalar soğuk algınlığı, grip gibi bir hastalıkla karşılaştıklarında verilen antibiyotiklerle ateşleri baskı altına alınır. Bu ise bağışıklık sistemini baskılamak demektir. Kanser hücreleri 38,8 derece vücut ısısında ölmeye başlarlar. Bu hastaların vücut ısılarını düşürmek, kanser hücrelerine yaşam şansı vermek demektir.

Dr. Görter’in uyguladığı tedavi bütün vücudu 39 hatta 40 dereceye kadar ısıtmak, kanserli dokuyu ise 42 derece santigrata kadar ısıtmaya dayanmaktadır. Vücut ısısı 42 dereceye çıktığı zaman vücuttaki tüm kanser hücreleri ölmektedir. Vücut ısısı infrared ışınla yükseltilmektedir.

Dr. Görter kanser hastalığını haftada 2 defa 42 derece santigrattaki sıcak su küvetine girerek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek üzere ökse otu ekstraktını kanına şırınga ederek ve vücuda dendritik hücre aşılayarak yenmiştir. Dendritik hücre aşılama yöntemi bağışıklık sistemini güçlendirmek üzere kullanılan bir yöntem olup ayrı bir yazıda açıklanacaktır.

Dr. Görter’in kanser tedavisinde kullandığı yöntem, yan etkisi olmayan, bağışıklığı düşürmeyen doğal bir yöntem olup, diğer yöntemlerle birlikte değerlendirilebilir.

Yukarıdaki örnek tedavi bize şunu göstermektedir ki; kanserli dokuların tedavi edilebilmesi için bu dokuların frekanslarının yükseltilmesi gerekmektedir. Yükseltilen vücut ısısı aslında dokunun frekansının kanser hücresinin frekansından daha yüksek bir frekansla muamele edilmesidir. En azgın kanser hücrelerinin dahi bir frekansı vardır. Bu frekansın üzerinde bir frekansla bunların yaşam şansı kalmayacaktır.

Bu bağlamda, korana-19 tedavisinde hastaların kullandığı Antik Komplex Bal’ın korona-19 tedavisini desteklemesi, bu balın frekansının korona-19’ın frekansından daha yüksek bir düzeyde vücudun toplam frekansını yükseltmesindendir.

İster vücudu ısıtarak veya ister vücudu ısı uygulamadan çeşitli yollarla vücudun ve kanserli dokunun frekansını yükselterek kanser hastaları yanında diğer hastalıkları da tedavi etmek mümkündür. Bütün hastalıkların frekansla tedavisi önümüzdeki yıllara damga vuracak bir tedavi yolu olacaktır.

Kanserli hastaların tedavisinde dikkat edilecek diğer bir konu ise, bunların bağışıklık sistemini çökertecek herhangibir uygulamadan mümkün olduğu kadar kaçınmaktır. Bunların bağışıklık sistemini yükseltecek bir beslenme tarzı önemlidir. Dr. Görter kanser hastalarının bağışıklık sistemini güçlendirmek için ökse otunu kullanmıştır. Ökse otu ile birlikte daha komplex doğal bağışıklık ürünleri tedaviyi daha hızlandıracaktır.

Kanserli hastaların tedavisinde pozitif hayat sevinci ve güçlü bir umut çok önemlidir. Böyle bir hastanın bağışıklık sistemi son derece güçlü olacaktır. Güçlü bir umut ve pozitif hayat sevinci olmayan hastaların tedavisi öbürlerine göre çok zor olacaktır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.