YAŞLANMAYI GECİKTİREN 12 FAKTÖR/ STAY YOUNG IN 12 STEPS- HOW CAN YOU SUSTAIN YOUR YOUTHNESS?

  1. Stresten uzak durunuz. Yeteri kadar uyuyunuz.
  2. Yangılanma/iltihaplanma karşıtı besinleri seçiniz. Hayvansal yağlar, trans yağlar, rafine karbonhidratlar, şekerli içeceklerden uzak durunuz. Anti-oksidan zengini besinlerle besleniniz.
  3. Bol oksijenli ortamlarda hareketli bir yaşamı tercih ediniz. Cinsel gücü ilaç almak yanında, aynı şekilde yoga yaparak da kazanabilirsiniz.
  4. İlaçların yan etkilerini dikkate alarak kullanınız.  İlaç yerine cordiseps sinensis desteğinden yararlanmak da BAYAN VE ERKEKLERDE kan dolaşımının tüm organlara yayılması açısından önemlidir. Zehir ile ilaç/destek arasından bir fark yoktur; önemli olan ne kadar doz alınacağıdır. Kırmızı üzümde ve şarapta bulunan resveratrolü 1 gramlık destek olarak alırsanız 667 şişe şarap içmiş kadar resveretrol almış olursunuz.
  5. Vücuttaki eksiklikler dikkate alınarak besin desteklerinden yararlanınız. Omega -3 yağ asitlerinden yeteri kadar faydalanınız. Omega-3 açısından zengin gıdaların başında somon balığı gelir. Tuna balığı, sardalye ve sardunya diğer omega-3 kaynaklarıdır.
  6. Yaşlılıkta göğüs, prostat kanseri başta olmak üzere, kanser riskini azaltmak için D vitamini rezervlerinizi güçlü tutunuz.
  7. Vitamin E desteklerinden yararlanız
  8. Kalsiyum, magnezyum ve çinko desteklerinden yararlanınız.
  9. Probiyotik desteklerden yararlanınız.
  10. Temiz su içiniz. Alkali bir vücut yapısını koruyunuz.
  11. İyice çiğneyiniz. Az, öz ve çeşitli gıdalar ile besleniniz.
  12. Stresten uzak durunuz, yeterince dinleniniz

STAY YOUNG IN 12 STEPS- HOW CAN YOU SUSTAIN YOUR YOUTHNESS?

CAN WE DELAY AGING?

  1. Select foods that are anti-inflammatory.
  2. Avoid animal fats, trans fats, refined carbohydrates, sugary drinks.
  3. Eat foods rich in anti-oxidants.
  4. Choose an active life in plenty of oxygen environments.
  5. In addition to taking pills, you can also gain sexual power by doing yoga. Take this medication by mouth, taking into account the side effects of the medication.  Taking advantage of cordiseps sinensis support instead of medication is also important in terms of spreading the blood circulation to all organs in men and women. There is no difference between the poison and the drug/support; the important thing is how much dose will be taken. If you take the resveratrol in red grapes and wine as a 1 gram supplement, you will receive resveratrol until you have drunk 667 bottles of wine.
  6. Take advantage of nutritional supplements taking into account deficiencies in the body. You should use enough of the omega -3 fatty acids. Omega-3-rich foods at the beginning of the salmon comes from. Tuna, sardines and sardines are other sources of omega-3.
  7. In old age, breast, prostate, including cancer, your vitamin D reserves to reduce the risk of strong.
  8. Benefit from vitamin E supplements
  9. Take advantage of calcium, magnesium and zinc supplements.
  10. Take advantage of probiotic support.
  11. Drink fresh water. Protect an alkaline body structure.
    Must be chewed thoroughly.  Eat and drink in small portions, different kinds foods
  12. Stay away from stress. Enough rest.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.