HÜCRE YAPIŞLANLIĞI ZEKA DÜZEYİNİ ETKİLEYEBİLİR-THE LESS STICKY CORTEX CELLS, THE WISER CHILDREN

BEYİN KORTEX BÖLGESİ HÜCRELER ARASI SIVI PH DÜZEYİ ÇOCUKLARIMIZIN ZEKA DÜZEYİNİ ETKİLEYEBİLİR. –  INTERCELLULAR HEALTH OF CORTEX REGION OF THE BRAIN CAN EFFECT OUR CHILDREN’S INTELLEGENCE LEVEL.
Hücreler arası sıvı sağlığı tüm bedenimizi olduğu kadar özellikle parkinson ve alzheimer hastalıkları dahil beyin sağlığımızı yakından etkilemektedir…
Unutkanlığın, sinirliliğin, zeka sorunlarının bir nedeni olarak hücreler arası sıvının pH düzeyi ve Korteks bölgesi hücrelerinde oluşabilecek mutasyonlar önemle izlenmelidir.
Beynin dış kısmını kaplayan Korteks bölgesi dil kabiliyeti, karışık düşünce ve zihinsel yeteneklerle ilgili bölgedir. Hayvan ve insanlar arası karşılaştırmalarda açık bir tespit olmakla birlikte; daha zeki çocukların “korteks” bölgesindeki hücrelerin birbirinine daha az yapışkan olduğuna dair bilimsel çalışmalar devam etmektedir. Böylece hücreler daha fazla hareket imkanına sahip olmakta, daha fazla çoğalabilmekte ve daha iyi beslenebilmektedir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.