SARMISAK VE LİMON’UN VÜCUT ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ- THE EFFECTS OF GARLIC AND LEMON ON THE BODY

lemon-garlic-dressing

Limon suyu ve sarımsağın suda eritilmesi ile yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunların ortadan kaldırılmasına yardımcı olabiliyor.

EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ

– 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu

– 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak

– Ağzı sıkı kapanan koyu renkli cam bir kavanoz

HAZIRLANIŞI

2 Litrelik kavanozu dolduracak kadar yaklaşık 20 kg. limonun suyunu iyice sıkıp kavanozadoldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozunkapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık güneş almayan bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.

25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Karışımın içine başka bir şey katmak bileşimi bozacağından iyi değildir.

FAYDALARI

1- Tüm damar iltihaplarının tedavisine, tıkalı damarların açılmasına, hiper tansiyonun önlenmesine damar sertliklerinin giderilmesine yardımcı oluyor.

2- Kolesterol ve trigliseridi (lipid)in düşürülmesine, zararlı yağların yakılmasına, kilo vermeye, vücut şekerinin dengelenmesine, pankreasın iyileşmesine yardımcı oluyor.

3- Böbrek ve safra taşlarının erimesine, idrar söktürmeye, vücuttaki şişkinliği/ödeme yok etmeye yardımcı oluyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunun ortadan kaldırılmasına, mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin tedavisine yardımcı oluyor.

5- Tüm romatizmal iltihapların önlenmesine, ağrılarının azalmasına ve kireçlenmelere karşı faydalı oluyor.  ağrıların azalmasını sağlıyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin iyileşmesine sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızının artmasına ve felç ve inme riskinin azalmasına yardımcı oluyor.

7- Bağışıklık sistemini güçlendirerek, her türlü alerjinin önlenmesinde özellikle strese bağlı alerjilerin tedavisine yardımcı oluyor. Kansere karşı vücuda direnç sağlıyor.

SARMISAK VE LİMON’UN VÜCUT ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ- THE EFFECTS OF GARLIC AND LEMON ON THE BODY” üzerine 3 yorum

  1. SAYIN ŞAHİN KESİKMİNARE

    GÖNDERDİĞİNİZ BU GÜZEL BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYENİZDE BİLMEDİĞİM KONULAR AYDINLANIYOR.EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

    SAYGILAR VE SEVGİLER SUNARIM.

    ENDER YILDIZ.

    😊😊😊😊😊😊

    Windows Posta cihazından gönderildi

    Kimden: HAYATA VE ÖTESİNE BÜTÜNSEL BAKIŞ – A HOLISTIC APPROACH TO THE LIFE AND BEYOND
    Gönderme tarihi: ‎7‎ ‎Kasım‎ ‎2014‎ ‎Cuma ‎18‎:‎44
    Kime: ENDER YILDIZ

    intradr posted: ” Limon suyu ve sarımsağın suda eritilmesi ile yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunların ortadan kaldırılmasına yardımcı olabiliyor. EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ – 2 Litre hiç su k”

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.