HUYSUZ BAĞIŞIKLIK SENDROMU/SAHIN’S SENDROM/IRRITABLE IMMUNE SYNDROME/SHAHIN’S SYNDROME

2013-11-20 20.32.58

Huysuz Bağışıklık Sendromu veya Sahin’s Sendrom tıp dilinde yeni tarif edilen tıbbi bir sendrom olmak üzere  üzerinde araştırmalar yapmakta olduğum bir konu. Henüz tıp dünyası bu konunun farkında bile değil…

Tüm rahatsızlıkların temelinde 5 şey yatmaktadır. Bunların birindeki kirlilik ile vücut asidik bir yapıya kavuşmakta ve tüm hastalıklara zemin hazırlanmaktadır. Bunlar

  • Zihinsel, duygusal ve ruhsal kirlilik,
  • Su kirliliği,
  • Gıda kirliliği,
  • Hava kirliliği,
  • Hareket eksikliği

olarak özetlenebilir.

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi. Zihinsel, duygusal ve ruhsal kirlilik başladığı zaman, diğer 4 faktör ne kadar iyi olursa olsun, bunlar hastalanma sürecini sadece biraz uzatabilir ama önleyemez. 6 aşamada insan hayatı son bulur.

Her hücre, ait olduğu bir insanın tüm özelliklerini taşır. İnsan gibi beslenir, sindirir, enerji üretir,  dış tehlikelere karşı koruma iç güdüsüyle hareket eder, solunum yapar, zihinsel, duygusal ve ruhsal faaliyette bulunur, hareket eder, su ister ve atıklarını dışarı boşaltır.

Günümüzde bu doğal süreç binlerce yıllık genetik tecrübeden o kadar hızlı bir değişimle farklı bir yaşama zorlandı ki; vücudun doğal savunma sistemi olan bağışıklık sistemi dost ve düşmanı ayıramaz oldu. kimi koruyacağını, kime saldıracağını bilemez oldu. Aldığımız bazı ilaçlarla veya yukarıda saydığım birçok kirliliği hayatımıza katarak, kendi elimizle onun başına sürekli vuruyoruz; onu sersemletiyoruz, hatta delirtiyoruz.  Can derdine düşmüş durumda… Kediyi duvara sıkıştırırsanız ne yapar? sizi tırmalar… Bağışıklık sistemi son 50 yılda hızla duvara sıkışmış bir kedi gibi hareket ediyor…

Bir çare bulmalıyız… Onu bakım- onarıma almalı, tekrar evcilleştirmeli ve  bizim dost onun ise bizim sarsılmaz savunma gücümüz olduğunu ona tekrar hatırlatarak, inandırmalıyız…

Karıncaya demişler; “Bu hızla gidersen hacca asla varamazsın. Karınca da ” Varamasam da yolunda ölürüm ya” demiş.

Sibernetik tıp imkanlarını kullanarak bu konuda çalışıyorum. İnşallah bu konuda yaptığım araştırmalar bir somut  neticeye erer. Bir gün isim babalığını yaptığım Huysuz Bağışıklık Sendromu veya Şahin’s sendrom’un nedenlerini ve bunun çaresini ortaya koyarak insanlığa bir hizmet de ben sunmuş olurum.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.