HÜCRELERİMİZ OKSİJEN ÜRETİMİNİ DESTEKLEMEKTEDİR/OUR CELL SUPPORTS OXYGEN PRODUCTION

Benim de eğitim aldığım ABD’daki Harvard Üniversitesi’nden Prof. William Kaelin 2019 yılı Nobel Tıp Ödülü’ne layık görüldü.Prof. Kleain yaptığı çalışma ile, hücrelerimizin ne kadar zeki olduğunu gösterdi. Prof. Kleain’e nobel getiren çalışma ile, hücrelerimiz kanda oksijen miktarı düşünce Oksijen üretimini teşvik edici ve üretilen oksijenin hücrelere kadar ulaşması için ilgili merkezlere gerekli uyarıları yaparak vücutta dengenin sağlanmasına çalıştığı gösterildi.

Prof. William Kaelin was awarded the 2019 Nobel Prize in medicine.Prof. With his work, Kleain showed how intelligent our cells are. Prof. The study that brought kleain to the nobel Prize showed that the amount of oxygen in our cells is thought to stimulate oxygen production and work to achieve balance in the body by making the necessary warnings to the relevant Centers for the oxygen produced to reach the cells.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.