KANSER VE GENETİK HASTALIKLAR İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR- NEW TREATMENT APPROACHES FOR CANCER AND GENETIC MUTATIONS

 

KANSERE VE GENETİK HASTALIKLARA ÇARE BULUNMA YÖNÜNDE YENİ GELİŞMELER
Uygulamakta olduğumuz tedaviler, moleküler ve hücresel tedavilerdir. Oysa, insan sisteminde moleküllerden ve hücrelerden önce atom ve atom altı parçacıklar vardır. Atom ve atom altı parçacıklara hakim olmadan, molekül ve hücrelere hakim olmak çok zordur. Hastalıkların tedavisinde moleküler yapıyı değiştirerek tedavi etmek çok zorken, atom ve atom altı parçacıkların enerji düzeylerini etkileyerek yeni tedavi modülleri geliştirmek çok daha kolaydır. Çünkü moleküler yapı, atomik yapıdan çok daha karmaşıktır.
Kuantum fiziği ve kimya kanunları çerçevesinde, atom altı parçacıların enerji düzeyini yönetebilmek, insan sağlığını kontrol etme ve yönetmede en önemli temel olacaktır. Çünkü birçok hastalığın temelinde bozulan atomik denge yatmaktadır.
Bu konuyla ilişkili bilimsel çalışmalar başlamıştır. Fosfat grubu içinde, fosfota bağlanmış bir oksijenin atom altı parçacıklarına ait enerji fotonuna bir teröpatik enerji gönderdiğimizde kanserin tüm çeşitlerine ve genetik hastalıkların çoğuna çare bulunabileceğine dair hipotezler vardır.
Modern tıp, binlerce hastalığa karşı onbinlerce tedavi yöntemi önererek, teşhis ve tedavide giderek zor bir yaklaşımla ilerlemektedir.  Buna hiç de gerek yoktur. Bugün artık atom ve atom altı parçacıklarının enerji düzeyi değiştirilebilmektedir. Atom ve atom atlı parçacıkların enerji düzeylerini yine bir enerji ile etkileyerek tek kalemde 100’lerce cins kanseri tedavi edebiliriz. Böylece hastalıklara daha kolay ve doğrudan çareler bulmak mümkündür.  Burada tabi ki sorunlar vardır ama en önemli sorun şudur; tedavi sırasında ne için ne kadar enerji kullanılması lazım ve bu enerji hedef atoma nasıl yönlendirilebilecektir. Bu konuda çalışmalara ihtiyaç vardır.
Bu çalışmaları desteklemek ve geliştirmek için önümüzdeki yüzyılda bugünkü modern tıp bilimlerine atom ve atomaltı genetiği, atom ve atom altı biyolojisi, atom ve atom altı fizyolojisi gibi yeni bilimlerin eklendiğini göreceğiz.
Sibernetik tıp alanında hücrelerin frekans düzeyleri yönetilerek teşhis ve tedavide bu yaklaşıma benzer önemli gelişmeler kaydedilmiş olup, kısmen pratiğe de aktarılmıştır.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.