ŞEKER HASTALARI İÇİN ORGAN KURTARAN TEDAVİLER/ SAMPLE TREATMENTS INSTEAD OF DIABETIC AMPUTATION

Kuru, sulu ve gazlı gangren olmak üzere 3 türlü gangren/ülserleşme/kanserleşme vardır.

Şeker hastalarının özellikle el ve ayak parmaklarında oluşan gangrenler için bir uzman Homeopatist doktora görünmeleri durumunda, bu hastaların bir amputasyon geçirmeden uzuvlarına kavuşma ihtimalleri yüksektir.


Homeopati ülkemizde yasal bir zemin kazanmış olup, tedavide etkin bir şekilde yararlanılmaktadır. Homeopatide kullanılan tedavi edici maddeler ilaç değildir. Kişinin iyileşme gücünü yükselten etken maddesi, 30-200 milyonda bir gibi aşırı düşük maddelerdir. Bu maddeler seçilirken kişinin kendine özgü durumunu dikkate alınır.

Bu konuda bir örnek olmak üzere bir bayan hastada yapılan uygulamayı aktarmak isterim.

Şeker hastası (212 mg/dL) olan bir bayanın ayak altında, yanlarında ve ayak baş parmağında aşırı ülserleşme vardır. Ülserleşen yerlerin ampute edilme seçeneği dışında kendisine bir seçenek sunulmamaktadır. Bu bayan hastanın kan dolaşımında sorun vardır ve kocasına karşı ilgisi aşırı azalmıştır. El ve ayaklarında aşırı üşüme vardır. Battaniye istemektedir. Dudaklarında kuruma ve aşırı susuzluk vardır. Sol tarafında uyumaktadır. Sık sık idrara çıkmaktadır.

3.11.2001 tarihinde tedaviye alınan hastaya durumu dikkate alınarak, sırasıyla değişik zamanlarda değişik dozları uygulanmak suretiyle 30 C sepia, 30 C slicea ve 30 C sulphur uygulanmıştır. Bu hasta 11.02.2002 tarihinde bir ameliyata gerek kalmaksızın ülserli kısımlar iyileştirilerek taburcu edilmiştir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.