ÜMÜT MUCİZELERİN ATMOSFERİDİR/ THE HOPE IS THE ATMOSPHERE OF THE MIRACLES.

HOW CAN YOU HAVE POSITIVE VITALITY/POSITIVE HAYAT SEVİNCİNİ NASIL KAZANIRSINIZ?
Pozitif güç nasıl kazanılır ?
How can you have a positive vitalitiy?
Pozitif güç zihinsel, duygusal, ruhsal ve fiziksel gücün ortak gücüdür. İnsan bu 4 unsurdan oluşan bir sistemdir. Bu sistem iç ve dış faktörler tarafından sürekli etkilenir. Her durumda sistem bir dengeye varır. Bu dengeyi arzu ettiğimiz şekilde yönetmemiz lazım. İçeriden ve dışarıdan gelen Girdiler işlenir, çıktılar kontrol edilir. Pozitif güç istiyorsak, çıktıları bu açıdan kontrol etmeliyiz. Eğer istediğimizi elde etmişsek, sorun yok. Eğer başaramamışsak, çıktıları tekrar sürece sokmamız lazım. Proses sırasında arzu ettiğimiz sonuca göre bu 4 unsuru kullanarak kontrol altına almamız lazım. Yeteri kadar pozitif güç topladığımız zaman sürecin işlemesi tamamlanmıştır. Çıktı olarak kullanabiliriz.
Pozitif güç,  kanser dahil, her türlü rahatsızlık için bilinen en etkili ilaçtır…

Son söz : Zihinsel, duygusal ve ruhsal faktörler her zaman bu sürecin belirleyicisidir. Ümit etmek bu bakımdan son derece önemlidir. Yüce Allah’ın Kadir sıfatı her durumda ümit etmemiz için bize sunulmuş en büyük lütuftur.

Ümit her türlü mucizenin atmosferidir. Ümit olmazsa mucizeler gerçekleşmez…

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.